Reviews

Reviews

Hij hangt er mooi….
 Bedankt voor de goede ideeën en de mooie lijst!   mvg, John van Loenen

—————————————

Nogmaals hartelijk dank voor het fraaie werk dat jullie hebben afgeleverd. Ik ben er heel blij mee ! Inmiddels hangt “Alkema” weer bij ons thuis, en kunnen we er opnieuw en blijvend van genieten.  Het is ook duidelijk dat jullie er je best op hebt gedaan.      Vakmanschap is meesterschap !
Hartelijke groet,   Günther Niemand,  Haren.
———————————–
De ingelijste werken zijn prachtig geworden! Wij zijn zeer tevreden, zonder uw professionele en smaakvolle adviezen was het niet tot zo’n fantastisch eindresultaat gekomen. Heel hartelijk bedankt, we genieten er volop van.
Met vriendelijke groeten,  Geeske Westra [Hong Kong]

———————————–

 Ik heb heel veel positieve reacties gehad op mijn fotowerk, op de passe-partouts en het lijstwerk. Bij de passe-partouts ging het niet om algemene opmerkingen maar hele speciale waaruit bleek dat de keuze de presentatie zeer bijzonder versterkten. Een goede reden om die complimenten aan jou over te brengen.

Met een vriendelijke groet van, Nanco Warmolts

——————————–

Ik ben erg content met mijn gerestaureerd schilderijtje en nieuwe lijst.  Hing het eerst nog achteloos in de rommelkamer, nu kan het weer een mooie plek krijgen in de woonkamer, zodat ik er dagelijks van kan genieten. Met vriendelijke groet, Martha Gordijn
——————————–

Bedankt voor het inlijsten van de trouwkaart. Het ziet er prachtig uit!!   Groeten Tessa

——————————-

Richard is een echte professional met een duidelijk visie op kwaliteit.
Uiteindelijk draait het ook om kwaliteit bij schilderijen en inlijstingen.
Snelle en duidelijke service plus altijd klantvriendelijk.
www.schilderijenstore.nl

——————————–

We zijn echt heel blij met het resultaat van de restauratie. Dank je!  Tineke van den Berg

——————————

De eerste keer dat ik bij Richard kwam, was in 1990. Ik was zo tevreden over zijn werk, dat ik in de loop der jaren alle schilderijen in huis door hem opnieuw heb laten inlijsten. Ik vaar blind op zijn adviezen en het resultaat is altijd prima. Ik woon intussen al 15 jaar in Leeuwarden, maar voor mijn lijstwerk rijd ik altijd naar Groningen.  Margreet van der Molen

———————————-

Goed advies en een mooie baklijst voor onze foto, en een mooi Valentijn chocolade hart  met prachtige bonbons cadeau. Mooi thema “oude liefde roest niet” ….. Dank je, Willemieke en Johann.

———————————–

Soms maken ze één van onze speciale schilderijen nog nét even specialer!  Han Vos.
————————————

“Kort maar krachtig: vakkundige bediening en uitstekende service!”  Gerrie Wachtmeester. www.gerriewachtmeester.com

————————————–

Als kunstenaar stel ik hoge eigen eisen aan een lijst. Richard luistert en denkt  mee, en dat stel ik op prijs. Zo hebben we jaren geleden een bestaande lijst zo veranderd , dat het ‘mijn’ lijst geworden is. Ik werk nu alweer tientallen jaren met deze lijst en ik hoef Richard maar te bellen of te mailen en hij weet het ‘recept’.   Johan Abeling.

—————————————
In een ideale situatie versterken de lijst en het werk elkaar. Dankzij het deskundig advies en nauwe betrokkenheid van Richards, hebben we een lijst gekregen die onze poster tot een waar kunstwerk maakt.  Rosan Breman.
—————————————-
Voor grote klussen, kleine klussen,  kan niet schelen wat. Van een medaille tot een oude knoop van mijn overgrootmoeder kan hij  inlijsten. Je gaat altijd tevreden naar huis.  Margot Brekelmans.
www.margot-brekelmans.nl
—————————————-
Met mijn onlangs verworven erfstuk ging ik naar Richards.  Een mooie lijst is wat dit belangrijke schilderij verdiende. Via een bekende kwam ik bij Richards en dat was absoluut de beste keuze. Hoewel ik het mij vooraf nog moeilijk voor kon stellen, wist Richard met zijn expertise dat de keuze een gegarandeerd mooi plaatje zou geven. En het resultaat is werkelijk prachtig geworden, mijn erfstuk is nu een pronkstuk!  Heel hartelijk dank! 
Rosalein van der Stelt.
—————————————–

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.